Доступність посилання

ТОП новини

Засідання у справі Іващенка продовжиться 30 березня


Печерський райсуд Києва відклав до 30 березня розгляд кримінальної справи за обвинуваченням колишнього виконувача обов’язків міністра оборони Валерія Іващенка через погіршення його самопочуття.

Як інформує «Інтерфакс-Україна», після того, як лікарі «швидкої» надали Іващенкові необхідну медичну допомогу, судове засідання продовжилося, але суддя Сергій Вовк, який головує на процесі, запитав, чи зможе підсудний брати участь у засіданні. Отримавши заперечну відповідь, суддя оголосив перерву до 30 березня.

Водночас адвокат Іващенка Борис Нечипоренко сьогодні повідомив журналістам, що Європейський суд із прав людини зобов’язав український уряд до 30 березня надати додаткові документи щодо забезпечення лікування його підзахисного.

Захист і родичі Іващенка неодноразово наголошували на погіршенні стану здоров’я колишнього очільника Міноборони. Натомість у Державній пенітенціарній службі вже кілька разів заявляли, що лікування за межами СІЗО, де Іващенка утримують із серпня 2010 року, йому не потрібне.
XS
SM
MD
LG