Доступність посилання

ТОП новини

Німецькі лікарі готові лікувати Тимошенко


Лікарі берлінської клініки Charite, які в лютому обстежували Юлію Тимошенко у Качанівській виправній колонії, нагадали про свою пропозицію лікувати колишнього прем’єра. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті клініки.

«Charite дотримується своєї пропозиції щодо подальшого надання медичних послуг з метою лікування Юлії Тимошенко», – йдеться у прес-релізі.

Щодо повідомлення про можливе переведення Тимошенко до харківської лікарні «Укрзалізниці» німецькі лікарі заявили, що на даний момент не можуть оцінити шанси такого лікування, адже їм невідомі умови, створені в цій установі.

Напередодні Генеральний прокурор України Віктор Пшонка дав доручення Державній пенітенціарній службі вжити необхідних заходів у межах чинного законодавства «для забезпечення обстеження та лікування засудженої Тимошенко в спеціалізованому медичному закладі за межами Качанівської колонії». У Міністерстві охорони здоров’я того дня заявили, що вона буде проходити лікування у центральній лікарні «Укрзалізниці» у Харкові. Водночас захист Тимошенко наполягав, щоб медичний заклад обрали німецькі лікарі, які обстежували колишнього прем’єра.
XS
SM
MD
LG