Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові журналістам показали палату для Тимошенко


У Харкові журналістам показали палату для Тимошенко
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:40 0:00

У Харкові журналістам показали палату для Тимошенко

У Центральній клінічній лікарні Південної залізниці протягом двох днів підготували палату для можливого лікування колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

За словами головного лікаря цього закладу Михайла Афанасьєва, на вході до спеціального блоку встановлені залізні двері з кодовим замком, розташований пост чергової медичної сестри і кімната для прийому їжі.

Поруч із блоком є кімнати з необхідним медичним обладнанням, зокрема, масажними столами. Додаткове обладнання в разі потреби привозитимуть з інших відділень, додав головний лікар. На першому поверсі Центральної клінічної лікарні Південної залізниці розташований кабінет телемедицини, який дозволяє зв’язатися з рядом лікарень Німеччини, Ізраїлю та інших країн.

У самій палаті, підготовленій для Юлії Тимошенко, встановлені жалюзі і ґрати на вікнах, тут є умивальник з гарячою і холодною водою, душ, санвузол, холодильник, мікрохвильова піч.

Раніше цього тижня Генпрокурор Віктор Пшонка дав доручення Державній пенітенціарній службі вжити необхідних заходів «для забезпечення обстеження та лікування засудженої Тимошенко в спеціалізованому медичному закладі за межами Качанівської колонії».
XS
SM
MD
LG