Доступність посилання

ТОП новини

Британців турбують російські убивці на вулицях Лондона


Вийшов із коми російський банкір Ґерман Ґорбунцов, в якого стріляли на порозі його лондонського помешкання
Вийшов із коми російський банкір Ґерман Ґорбунцов, в якого стріляли на порозі його лондонського помешкання
Лондон – У лікарні вийшов із коми російський банкір Ґерман Ґорбунцов, який зазнав нападу з застосуванням вогнепальної зброї. Він вже понад тиждень перебуває в реанімаційному відділенні лікарні після того, як у нього вистрелили кілька разів на порозі його лондонського помешкання.

В якій саме він лікарні не відомо, бо поліція вважає, що люди, які хотіли убити росіянина, можуть зараз мати ще більші причини довести свою справу до кінця.
Згідно з повідомленнями, російський банкір, можливо, буде спроможним давати свідчення. Його лікарняну палату охороняє озброєна поліція.

Колишній кремлівський радник Олександр Некрасов розповів в інтерв’ю британському телебаченню, що замах на Ґорбунцова може бути пов’язаний із іншими темними справами у Росії.
Ґорбунцов був ключовим свідком у дуже важливій справі, пов’язаній зі спробою убивства провідного російського банкіра Антонова
Олександр Некрасов

«Ґорбунцов був ключовим свідком у дуже важливій справі, пов’язаній зі спробою убивства провідного російського банкіра Олександра Антонова, до речі, батька Володимира Антонова, який володів англійським футбольним клубом Портсмус та інвестував у автомобільну компанію SAAB. Розслідування замаху на Антонова останнім часом виявило нові імена і нових свідків. Тому ми можемо дійти висновку, що є якийсь зв’язок із тим розслідуванням», – сказав оглядач про російські справи, які виглядають накопиченням темних фінансових операцій та мафіозних з’ясувань стосунків.

Злочинна хвиля з Росії

Те, що таке часто відбувається в Росії, багатьом британцям відомо з преси, але набагато більше їх турбує, що російська злочинність може перенести свою діяльність на вулиці британської столиці.

Майже водночас із повідомленнями про постріли у банкіра Ґорбунцова газета Sunday Telegraf повідомила, що британська розвідка знає про плани убити іншого біженця з Росії – чеченського діяча Ахмеда Закаєва, політичного суперника теперішньої влади у Чечні.

Досі залишається нерозслідуваним до кінця убивство радіоактивною отрутою російського іммігранта Олександра Литвиненка.

Той факт, що вулицями Лондона, чи якогось іншого британського міста можуть розгулювати професійні убивці, заслані російською мафією і можливо навіть пов’язані з певними колами влади в Росії, вселяє острах, про що можна судити з тону повідомлень у британських засобах масової інформації та з приватних коментарів.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG