Доступність посилання

ТОП новини

Генпрокуратура готова сприяти приїзду до Тимошенко німецьких лікарів


Генеральна прокуратура України надасть сприяння організації візитів німецьких лікарів в Україну для ознайомлення з умовами медзакладу, в якому планується лікування колишнього прем’єра Юлії Тимошенко. Про це інформує «Інтерфакс-Україна» з посиланням на речницю Генпрокурора Маргариту Велькову.

Вона підтвердила, що лікарі мають намір прибути в Україну 13 квітня. Запрошення, нагадала Велькова, послу Німеччини в Україні передали ще 4 квітня.

Речниця Генпрокурора наголосила, що відомство готове сприяти в організації візиту німецьких медиків. «Генпрокуратура всіляко сприятиме в організації візиту німецьких медиків до клініки «Укрзалізниці» для ознайомлення іноземних лікарів з умовами, запропонованими МОЗ для обстеження Юлії Тимошенко. Ми також готові сприяти в організації їхнього візиту до самої ув’язненої в разі наявності такого бажання», – зазначила Маргарита Велькова.

Раніше Генпрокуратура дозволила лікування Тимошенко за межами колонії, де вона відбуває покарання. Мінохорони здоров’я незабаром після цього повідомило, що колишнього прем’єра лікуватимуть у харківській Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці». Водночас сама Тимошенко наголосила, що лікуватиметься лише у тому мед закладі, який їй порекомендують німецькі медики, які раніше обстежили її у колонії.
XS
SM
MD
LG