Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську сьогодні на мітингу вимагатимуть покарати винуватця резонансного ДТП


Сьогодні о 12 годині у Луганську має відбутися акція на підтримку жертв ДТП, яке сталося 6 квітня біля міського торгівельного центру ГУМ. Акцію планується проводити біля обласної адміністрації та прокуратури області, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Вчора суд заборони проведення мітингу. За словами однієї з організаторок акції Ганни Богачової, напередодні ввечері їй зателефонували з окружного адміністративного суду і повідомили про те, що луганська мерія подала позов на заборону проведення акції. Засідання суду відбулося о 23.00.

Вранці ж організаторам вже зателефонували з міліції і повідомили про те, що акція рішенням суду заборонена і рекомендували скасувати мітинг.

У суді ухвалу не коментують. Від коментарів відмовилися і у відділі внутрішньої політики луганської мерії, сказавши, що свою позиції оприлюднять на сайті міськради.

В свою чергу представники громадськості подали нову заявку на проведення мітингу і збираються прийти під стіни обласної адміністрації та прокуратури. Учасники акції вимагатимуть покарати винуватця аварії.

ДТП у Луганську сталося 6 квітня. Водій автомобіля Hyundai на «зебрі» збив хлопця та вагітну дівчину. Сьогодні хлопець помер у лікарні, стан дівчини лікарі оцінюють, як тяжкий.

За повідомленням, винуватець аварії є сином власника однієї з крупних компаній Луганська. За словами адвоката постраждалої сторони, згідно з рішенням суду водій знаходиться під вартою.
XS
SM
MD
LG