Доступність посилання

ТОП новини

«Червоні» святкують перше травня (ФОТО, ВІДЕО)


Комуністи мітингують з нагоди 1 травня
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:28 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Київ – Кілька тисяч комуністів зібралися в Києві, щоб відзначити День міжнародної солідарності трудящих. Компартія України подавала до Київської міськдержадміністрації заявку, в якій передбачала участь у мітингу до 30 тисяч осіб.

Спочатку учасники маршу сформували колони на всіх вулицях, прилеглих до Бессарабської площі, згодом рушили Хрещатиком. Попереду спільної колони молоді активісти несли велику розтяжку «Комуністична партія України», за ними йшов духовий оркестр. Далі – лідер комуністів Петро Симоненко, перший віце-спікер парламенту Адам Мартинюк, депутати Верховної Ради.
Комуністи мітингують з нагоди 1 травня
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:28 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

«Сьогодні не тільки проти конкретного роботодавця як капіталіста треба боротися, не тільки проти системи і влади буржуїв – ми маємо розуміти, що вони всі свої гріхи і чорні справи роблять тому, що у них на сторожі є експлуататорська держава», – наголосив перший секретар ЦК КПУ Петро Симоненко, виступ якого на мітингу тривав понад півгодини.

Уперше за багато років першотравневий мітинг комуністів у прямому ефірі показував Перший національний телеканал.
У Криму святкували разом із владою

Уцентрі Сімферополя відбулася демонстрація на честь Дня міжнародної солідарності трудящих. У двогодинній ході взяли участь, за різними даними, від 15 до 25 тисяч людей.
Це свято актуальне досі
Анатолій Могильов

«Це свято актуальне досі, воно завжди викликатиме радість», – сказав голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов.

Колони працівників підприємств, чиновників, студентів, школярів, спортсменів, учасників дитячих творчих колективів, активістів Партії регіонів і КПУ пройшли проспектом Кірова до площі Радянської з прапорами і повітряними кульками.

Ще чисельнішою була акція в Севастополі. За оцінкою начальника міліції громадської безпеки міського управління внутрішніх справ Сергія Помелкова, у святкових колонах вулицею Леніна і проспектом Нахімова пройшли близько 40 тисяч чоловік.

На чолі першої колони, що складалася з працівників міськдержадміністрації, апарату міської ради, представників організацій профспілок, йшли голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба, голова міськради Юрій Дойников, командувач ВМС України Віктор Максимов, командувач Чорноморського флоту Росії Олександр Федотенков та інші чиновники.

У Луганську комуністи оголосили про початок виборчої кампанії

На першотравневому мітингу в Луганську, в якому взяли участь близько 5 тисяч осіб, комуністи оголосили про початок виборчої кампанії.
У 2012 році Луганщина буде червоною
Спиридон Кілінкаров

Як передає УНІАН, перший секретар Луганського обкому КПУ, народний депутат Спиридон Кілінкаров на мітингу заявив: «Ми розпочинаємо переможний марш Комуністичної партії. У 2012 році Луганщина буде червоною і перемога буде за нами».

Згодом Кілінкаров заявив журналістам, що «Партія регіонів втрачає Луганщину, і результат виборів-2012 буде абсолютно іншим, ніж очікує влада».

Мітинг транслювався в прямому ефірі телекомпанії «Ірта».

У Харкові 1 травня відзначили близько тисячі комуністів («переважно похилого віку»)

У Харкові представники КПУ провели акцію з нагоди Міжнародного дня солідарності трудящих. Як передає УНІАН, зранку вони поклали квіти до пам’ятника Леніну на майдані Свободи у центрі міста.

Під червоними прапорами, з портретами Леніна, Маркса та Енгельса і гаслом «Повернемо країну народу» учасники акції колоною під звуки оркестру пройшли вулицею Сумською до історичного центру міста. На чолі колони йшли перший секретар Харківського обкому КПУ, народний депутат Алла Александровська та інші комуністичні ватажки, ветерани праці.

У заходах взяли участь близько тисячі осіб переважно похилого віку.

Янукович: кожен трудівник має право на гідну зарплату

Президент України Віктор Янукович переконаний, що «кожен трудівник має право на гідну зарплату та соціальний захист». Про це йдеться в оприлюдненому на офіційному сайті глави держави зверненні з нагоди Міжнародного дня солідарності трудящих.

Янукович вважає, що проголошені його урядом реформи «стануть основою економічного зростання, підвищення добробуту громадян нашої держави».

Президент України побажав українському народу з нагоди свята «наснаги та віри у власні сили».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG