Доступність посилання

ТОП новини

У Хмельницькому «швидка» забрала учасницю голодування на підтримку Тимошенко


Сьогодні вранці у Хмельницькому карета швидкої допомоги забрала 65-річну голову Красилівської районної організації партії «Батьківщина» Марію Федорук. Активістка п’ять днів голодувала у наметі біля Хмельницької облдержадміністрації на підтримку екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

Про це повідомила прес-секретар обласної організації «Батьківщини» Руслана Подольська, яка у цей час перебувала у наметі. За її словами у Марії Федорук «піднялася температура і був підвищений артеріальний тиск». Лікарі зробили кардіограму і після цього транспортували жінку до лікарні.

За словами Подольської, голодування триває. Вирішується питання, хто приєднається до голодування замість Федорук. Речниця наголосила, що всі витрати, пов’язані з можливим лікуванням або реабілітацією учасників голодування бере на себе обласна організація «Батьківщини».

Раніше зі Львова надійшло повідомлення, що в понеділок пізно ввечері до лікарні швидкої допомоги доправлений член «Батьківщини» Роман Пилип’як, у якого діагностували серцеву недостатність. Він теж голодував на підтримку Тимошенко.

Аналогічні акції відбуваються також у Дніпропетровську, Києві та інших містах.
XS
SM
MD
LG