Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровськ: знешкоджені 6 підозрілих пакетів, вибуху біля синагоги не було


Міліція знешкодила за добу на вулицях Дніпропетровська шість підозрілих пакетів, повідомили в п’ятницю в центрі громадських зв’язків обласної міліції.

За даними правоохоронців, про виявлення підозрілих пакунків у різних кінцях містах повідомляли жителі. В жодному не було знайдено вибухових пристроїв, тільки сміття та старий одяг.

Загалом за тиждень із дня вибухів правоохоронці отримали від жителів понад 70 повідомлень про підозрілі пакунки. У жодному вибухових речовин не знайшли.

У головному управлінні МВС запевнили, що відпрацьовують кожне повідомлення про залишені без нагляду невідомі предмети.

У міліції також спростували інформацію деяких ЗМІ про те, нібито в п’ятницю стався вибух біля синагоги Дніпропетровська.

Вулиці Дніпропетровська тим часом щодня патрулюють понад 1,5 тисячі працівників міліції та військовослужбовців. Також упродовж кількох днів, які минули після вибухів, правоохоронці опитали майже 2,5 тисячі громадян, які могли бути очевидцями вибухів.

Тиждень тому в центрі Дніпропетровська сталися чотири вибухи, потерпіла 31 людина. Прокуратура області порушила кримінальну справу за статтею «терористичний акт». Дніпропетровська облдержадміністрація та обласна рада пообіцяли виплатити 2 мільйони гривень винагороди за інформацію, що буде сприяти розкриттю злочинів.
XS
SM
MD
LG