Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко не може повноцінно виходити з голодування – Власенко


Юлії Тимошенко не можуть передати усе необхідне для виходу з голодування.

Про це повідомила її дочка Євгенія Тимошенко.

«Німецький лікар призначив список продуктів, необхідних для виходу з голодування мами, – говорить Євгенія Тимошенко. – Ми придбали все необхідне, але передати це, навіть через лікаря, неможливо».

За словами захисника екс-прем’єра Сергія Власенка, ймовірно, що продукти для Тимошенко спочатку перевірятиме пенітенціарна служба, а лише потім їх доправлятимуть до лікарні.

Захист Юлії Тимошенко вважає, що вона позбавлена можливості повноцінного виходу з голодування.

Сергій Власенко заявляє, що з 10 ранку його не допускають до підзахисної, хоча начальник Качанівської колонії Іван Первушкін обіцяв сприяти цьому.

Між тим, як повідомив головний лікар клініки «Укрзалізниці» Михайло Афанасьєв, графік на відвідання Тимошенко її захисниками та родичами затверджується пенітенціарною службою Харківської області.

«Професор Гармс визначає, коли є перерви між процедурами, складає графік відвідування, а ми цей документ направляємо до пенітенціарної служби», – говорить Афанасьєв.

Михайло Афанасьєв визнав, що Юлії Тимошенко ще не передавали продукти для виходу з голодування, відтак Лутц Гармс робить все своїми можливостями.

За останньою інформацією, захисту запропоновано відвідати Тимошенко о 16 годині. Проте не відомо, чи буде на це офіційний дозвіл пенітенціарної служби.

Колишній прем’єр Юлія Тимошенко припинила голодування у середу. Після того, як її доправили до лікарні «Укрзалізниці».
XS
SM
MD
LG