Доступність посилання

ТОП новини

Віце-президент Європарламенту: психоемоційний стан Тимошенко «важкий»


Яцек Протасевич
Яцек Протасевич
Віце-президент Європейського парламенту Яцек Протасевич заявив після зустрічі з колишнім Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко в лікарні в Харкові в суботу, що вона перебуває «в дуже важкому психоемоційному стані».

Як сказав європейський політик агентству «Інтерфакс-Україна», її одужанню не сприяє, зокрема, наявність камер відеоспостереження – і відкритих, і, як стверджує Тимошенко, «прихованих».

При цьому Протасевич додав, що не виявив ніяких «прихованих» відеокамер, тільки три відриті: дві в коридорі і одну в палаті; в інших приміщеннях, зокрема, в кімнаті, де проводять медичні процедури, він камер не бачив.

Віце-президент Європарламенту також відзначив високий рівень медичного обладнання в лікарні.

За його словами, у перебігу зустрічі він обговорював із Тимошенко, зокрема, умови її перебування в лікарні чи відносини України та ЄС і їхнє майбутнє.

Колишня прем’єр сказала, що не потребує додаткової медичної допомоги, бо повністю приймає лікування, запропоноване німецьким лікарем Лутцем Гармсом.

Раніше в суботу Яцек Протасевич зустрівся з Юлією Тимошенко, яка наразі лікується в Центральній клінічній лікарні № 5 «Укрзалізниці» в Харкові, але після самої зустрічі з журналістами не спілкувався.
XS
SM
MD
LG