Доступність посилання

ТОП новини

Фінансова піраміда МММ-2011 обвалилася – ЗМІ


Засновник МММ Сергій Мавроді
Засновник МММ Сергій Мавроді
У всіх філіях фінансової піраміди МММ-2011, заснованої Сергієм Мавроді, повністю припинені виплати внесків. Як повідомляють «десятники» й «сотники» даної піраміди, надійшло розпорядження про повне припинення виплат як виграшів, так і внесків учасників даної піраміди, пише у вівторок сайт «Юрист онлайн».

Засновник піраміди Сергій Мавроді написав у своєму блозі, що виплати припинилися.

«У зв’язку з припиненням виплат виграшів просимо всіх учасників системи не піддаватися паніці й звернутися до своїх десятників для забезпечення повернення внесків. Точні терміни можна уточнити у своїх десятників», – написав Мавроді у своєму блозі.

Як повідомляють самі учасники системи, зв’язок із так званими «десятниками» й «сотниками» системи повністю втрачений, виплати справді припинені. У випадку, коли все ж таки вдається зв’язатися з адміністраторами піраміди, вкладники отримують однакову відповідь «Піраміда обвалилася, усіх попереджали, грошей немає й не буде». У терміновому порядку припиняють свою роботу офіси й осередки системи МММ-2011, уся готівка, яка зберігалася в офісах представництв МММ-2011, у терміновому порядку була вивезена в невідомому напрямку, карткові рахунки заблоковані.

Найбільшою фінансовою пірамідою, що була створена в Росії та інших країнах на території колишнього Радянського Союзу, була МММ. За 5 років існування в неї вклали гроші понад 10 десять мільйонів людей. Засновника МММ Сергія Мавроді засудили в Росії за шахрайство на 4 з половиною роки. Однак у 2011 році він відновив діяльність піраміди під назвою МММ-2011.
XS
SM
MD
LG