Доступність посилання

ТОП новини

Міста, що приймають Євро, охоронятимуть 22 тисячі правоохоронців


В дні проведення матчів Євро-2012 охорону правопорядку у містах, що приймають Чемпіонат, забезпечуватимуть 22 тисяч працівників Міністерства внутрішніх справ. Про це повідомив сьогодні начальник управління масових заходів, охоронних заходів із питань Євро -2012 Департаменту громадської безпеки Міністерства внутрішніх справ Олег Матвєйцов. Він також зазначив, що для координації дій до України прибувають і поліцейські із країн-учасниць Чемпіонату з футболу.

«Уже прибуло 60 і 50 сьогодні ще прибуває. Їхнє основне завдання – супроводження своїх вболівальників, контроль за їхньою поведінкою, а також орієнтування міліції, коли потрібно втручання. І також у нас створений центр поліцейського співробітництва, де також працюють іноземні поліцейські. Їхнє основне завдання це обмін інформацією», – зазначив Матвєйцов.

Він також зауважив, що у чергових міліцейських нарядах у центральних частинах міст передбачені працівники, які володіють англійською мовою, для спілкування з іноземцями, і такі ж працівники будуть у чергових частинах міліції.

В дні, коли матчів не буде, охорону правопорядку міст забезпечуватиме 11 тисяч міліціонерів.
XS
SM
MD
LG