Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко звернула увагу на необхідність надання меддопомоги Луценку


Колишній прем’єр Юлія Тимошенко під час зустрічі з віце-президентом Європейського парламенту Яцеком Протасевичем звернула увагу на необхідність надання меддопомоги колишньому міністру Юрію Луценку, а також іншим посадовцям, які нині у в’язниці. Про це Протасевич заявив у Страсбурзі, інформуючи Європарламент про результати свого візиту до Тимошенко.

«На моє запитання, чи зацікавлена вона в додатковій медичній допомозі, яку запропонував президент Європейського парламенту Мартін Шульц, вона сказала, що їй більше не треба додаткової допомоги, оскільки вона задоволена тією, що їй надають. Але вона звернула увагу на те, що необхідна допомога іншим членам колишнього Кабінету Міністрів, які перебувають у в’язниці, особливо Луценку», – розповів Яцек Протасевич.

Він також наголосив, що повідомив про це президенту Європарламенту Шульцу. «Якщо у нього буде можливість поговорити з прем’єром України Миколою Азаровим про медичну допомогу, то таку допомогу необхідно надати не лише колишньому прем’єру, а й членам її уряду, які перебувають у в’язниці», – сказав Протасевич.

Яцек Протасевич відвідав Юлію Тимошенко у харківській лікарні 19 травня.
XS
SM
MD
LG