Доступність посилання

ТОП новини

Тягнибок: ВО «Свобода» оприлюднить кандидатів на вибори в останній момент


Олег Тягнибок, архівне фото
Олег Тягнибок, архівне фото
Всеукраїнське об’єднання «Свобода» оприлюднить прізвища своїх кандидатів на виборах до Верховної Ради в останній момент, заявив сьогодні голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок у Дніпропетровську.

«Ми не будемо називати прізвища наших кандидатів, ми це зробимо в останній момент, щоб у наших опонентів не було достатньо багато часу, щоб переманити озвучених людей на свою сторону. До того ж наша партія ще погоджує списки кандидатів із іншими опозиційними партіями щодо розподілу місць по округах», – заявив він.

За його словами, оприлюднення кандидатів відбудеться не раніше як на початку серпня, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Олег Тягнибок також заявив, що доля країни буде вирішуватися після парламентських виборів. На його думку, влада, найімовірніше, під час виборів вдаватиметься до фальсифікацій, і показовим буде, чи відбудуться масові акції на захист чесних виборів.

Керівник партії також заявив, що в Україні і надалі посилюється соціальна напруженість. Це, сказав він, продемонструвало, зокрема, ухвалення в першому читанні законопроекту про мовну політику. Тягнибок запевнив, що Комітет опору диктатурі, до якого входять опозиційні партії, чинитиме опір подальшому просуванню цього законопроекту.

Вибори до Верховної Ради мають відбутися, як очікують, 28 жовтня.

А проект закону «Про засади державної мовної політики» Верховна Рада має розглянути в другому читанні 19 червня, заявляв один із авторів законопроекту, народний депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов.
XS
SM
MD
LG