Доступність посилання

ТОП новини

Німецький лікар виступає проти присутності Тимошенко в суді


Карл Макс Айнгойпль
Карл Макс Айнгойпль
Голова правління берлінської клініки «Шаріте» Карл Макс Айнгойпль виступає проти безпосередньої участі колишнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко в новому процесі проти неї. Про це німецький фахівець заявив після медичного огляду Тимошенко в Харкові в коментарі німецькому інтернет-виданню Berliner Morgenpost.

«Ми, як лікарі, можемо тільки порадити, щоб Юлія Тимошенко не відвідувала засідання суду, оскільки це зведе нанівець успішно проведене останніми тижнями лікування», – наголосив Айнгойпль.

За словами керівника клініки «Шаріте», лікарі сподіваються, що через кілька тижнів стан здоров’я Тимошенко стабілізується.

У суботу німецькі лікарі провели черговий огляд Тимошенко. Після його завершення Карл Макс Айнгойпль відмовився коментувати результати українським журналістам.

25 червня в Київському районному суді Харкова має продовжитися судове засідання у справі щодо порушень у діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України», яку Юлія Тимошенко очолювала у 1995–1997 роках.

19 червня Державна пенітенціарна служба повідомила, що керівництво Качанівської виправної колонії отримало листа від судді Київського райсуду про виклик на 25 червня Тимошенко до суду для участі в цьому судовому процесі, у зв’язку з чим комісія МОЗ рекомендує Київському райсудові Харкова створити належні умови для перебування там Тимошенко.
XS
SM
MD
LG