Доступність посилання

ТОП новини

На фінал Євро-2012 їде президент Грузії


Ґріґол Катамадзе
Ґріґол Катамадзе
Президент Грузії Міхеїл Саакашвілі планує приїзд до Києва на фінал чемпіонату Євро-2012 з неофіційним візитом. Про це повідомив в інтерв’ю Радіо Свобода посол Грузії в Україні Ґріґол Катамадзе.

На запитання, чи збирається Сааакашвілі зустрічатися, крім влади, також із представниками української опозиції, Катамадзе відповів: «Не тільки з опозицією, через те, що такий короткий візит, практично не буде ніяких зустрічей. Думаю, що зустріч із Президентом України буде, тому що він буде на стадіоні. Сподіваюся, що будуть і гості з інших країн. Але двосторонніх зустрічей цього разу не передбачено програмою».

Напередодні заступник голови партії «Батьківщина» Григорій Немиря закликав європейських політиків, які йдуть на фінал Євро-2012, зустрічатися з не лише представниками української влади, але й опозиції. У четвер Немиря виступив з цим закликом на з’їзді Європейської народної партії в Брюсселі, в якому також брав участь президент Грузії.

На фінал Євро-2012, який відбудеться в Києві 1 липня, крім президента Грузії, також збирається президент Польщі, яка разом із Україною приймає чемпіонат, і президенти Білорусі та Італії.
XS
SM
MD
LG