Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: біля Українського дому лишається мобілізаційний штаб


На акції протесту під Українським домом 6 липня 2012 року
На акції протесту під Українським домом 6 липня 2012 року
Об’єднана опозиція вирішила залишити на місці акції протесту проти мовного закону біля Українського дому в Києві мобілізаційний штаб.

Про це журналістам біля Українського дому повідомив народний депутат від фракції НУ-НС, лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк.

«Отут залишається місце мобілізації, тобто, скажімо так, варта Українського дому. Ми як депутати прийняли рішення здати гроші, які ми отримуємо за депутатську діяльність, для того, щоб отут утримувати людей, які будуть роздавати інформаційні матеріали і які в будь-який момент зможуть забезпечити мобілізацію людей, щоб піти далі, якщо (Президент Віктор) Янукович почне приймати закон по-новому або почне далі порушувати Конституцію», – сказав він.

Яценюк додав, що всі охочі зможуть бути присутнім біля Українського дому, де до закінчення встановленого Окружним адміністративним судом Києва строку заборони акції протесту будуть чергувати також і опозиційні депутати.

У п’ятницю співробітники Державної виконавчої служби вже попередили учасників акції протесту проти закону про засади державної мовної політики біля Українського дому в Києві про заборону акції судом.
XS
SM
MD
LG