Доступність посилання

ТОП новини

УБОЗ спробував обшукати офіс об’єднаної опозиції у Черкасах (ВІДЕО)


Працівники УБОЗ спробували провести обшук у черкаському штабі «Фронту змін» та вилучити печатки й електронні носії. Про це з місця події повідомив народний депутат від БЮТ Андрій Шевченко.

Як зазначив депутат, це приміщення також виконує функції штабу об’єднаної опозиції, а офіційно зареєстроване як приймальня народного депутата від НУНС Романа Ткача.

Наразі на місці події депутати-опозиціонери разом із громадськими активістами намагаються перешкодити УБОЗівцям проводити будь-які слідчі дії. За словами депутата Шевченка, спроби працівників УБОЗ провести обшук чи вилучення повністю зупинене.

«Ми трактуємо ці дії, по-перше, як спробу заблокувати роботу штабу опозиції в Черкасах, по-друге, як дуже нервову і неадекватну реакцію влади на ті народні протести, які відбуваються в Черкасах упродовж останніх кількох днів (під час мітингів на захист української мови в Черкасах відбулись сутички з міліцією – ред.). Я думаю, у такий спосіб влада намагається «повиховувати» опозицію», – каже Андрій Шевченко.

Окрім того, як зазначив депутат від БЮТ, постанову про обшук підписав прокурор Руслан Олійник – син народного депутата від Партії регіонів Володимира Олійника.

Правоохоронні органи ще не коментували цих подій.
XS
SM
MD
LG