Доступність посилання

ТОП новини

Черкаська міліція: у штабі об’єднаної опозиції здійснювали слідчі дії


Служба зв’язків із громадськістю Управління МВС у Черкаській області заявила в п’ятницю, що заяви про блокування штабу об’єднаної опозиції є результатом того, що, «намагаючись уникнути відповідальності за скоєні злочини, службові особи вирішили заполітизувати ситуацію і шляхом перекручення фактів та надання неправдивої інформації використати її на свою користь».

Міліція запевняє, що проводила в приміщенні будівлі оперативно-слідчі дії в офісах неназваної фірми, щоб виявити докази в кримінальних справах, порушених проти посадовців фірми за звинуваченнями в шахрайстві.

Керівник фірми, якого не було на місці в момент прибуття правоохоронців, прийшов до офісу вже з народним депутатом, місцевими депутатами і пресою, і вони почали перешкоджати міліції, про що та склала належний процесуальний документ, мовиться в повідомленні.

Перед тим народний депутат від БЮТ Андрій Шевченко заявив у п’ятницю, перебуваючи в Черкасах, що працівники УБОЗ спробували провести обшук у черкаському штабі «Фронту змін» та вилучити печатки й електронні носії. Як зазначив депутат, це приміщення також виконує функції штабу об’єднаної опозиції, а офіційно зареєстроване як приймальня народного депутата від НУНС Романа Ткача.

Депутати-опозиціонери, за словами Шевченка, разом із громадськими активістами повністю зупинили спроби працівників УБОЗ провести обшук чи вилучення.
XS
SM
MD
LG