Доступність посилання

ТОП новини

Дзюдоїст Зантарая: з Олімпіади повернемось із медалями


Напередодні Олімпіади дзюдоїст Зантарая тренується з дітьми
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:51 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Напередодні Олімпіади дзюдоїст Зантарая тренується з дітьми

Тривають останні підготовчі тренування українських дзюдоїстів перед Літньою олімпіадою. 26 липня команда вилітає до Лондона.

Цього разу це – семеро спортсменів: Георгій Зантарая, Сергій Дробот, Володимир Сорока, Артем Василенко, Роман Гонтюх, Артем Блошенко та Станіслав Бондаренко. Всі – чемпіони Європи і світу, а дехто з них уже є призером Олімпійських ігор.

Кореспондентці Радіо Свобода вдалося побувати на тренуванні, яке проводив для дітей у Києві Георгій Зантарая. Він – чемпіон світу з дзюдо у 2009 та чемпіон Європи у 2011, виступає у найлегшій ваговій категорії – 60 кг.

«Загалом, я розраховую, що ми усі будемо з медалями, однак увесь цей ажіотаж навколо олімпіади робить результат спарингів абсолютно непередбачуваним: перемогти чи бути переможеним може кожен. Тому до кожного супротивника треба ставитися однаково. Так, ніби це останній поєдинок», – зауважує спортсмен.

За словами Георгія, до Великої Британії його підтримати уже поїхала його мама, а у Києві вболіватимуть друзі, дружина і маленький син Давид.
XS
SM
MD
LG