Доступність посилання

ТОП новини

З Києва до Львова вирушає донецька експедиція на роликах і велосипеді (ВІДЕО)


З Києва до Львова вирушає донецька експедиція на роликах і велосипеді
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:58 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
З Донецька до Львова завтра вранці виїде спортивна експедиція. Хорошого дорожнього покриття та взагалі окремої траси Донецьк-Львів немає. Тож спортсмени дістануться Києва на машині, а звідти стартують на роликах та велосипеді до Львова.

Володимир Дубровський на роликах та Галина Смагло на велосипеді у супроводі машини відбудуть до західної столиці із сувенірами та подарунками, присвяченими 80-річчю Донецької області. Спортсмени-любителі налаштовані рішуче й переймаються тільки тим, що дощ може стати на заваді дістатися пункту призначення вчасно.

Планується здолати більше, ніж півтисячі кілометрів, у Львові команда хоче бути вже наступної п’ятниці, тобто 3 серпня. Оператор одного з українських телеканалів Володимир Дубровський у коментарі Радіо Свобода розповів про ідею експедиції.

« Починалося все просто з якоїсь думки, а чому б не поїхати на роликах, наприклад, по Європі або навколо світу. Але я сумнівався в собі, тому що тоді я тільки починав. Але згодом, коли я почав кататися: 50 кілометрів, потім Донецьк – Маріуполь 120 кілометрів, потім 150 кілометрів, потім Київ – Одеса, там 400 кілометрів з копійками. Я сподіваюся, Європа буде наступна. І потім вже навколо світу».

За словами Дубровського, його середня швидкість – 20 кілометрів на годину. Ночувати експедиція планує у наметах та мотелях.
XS
SM
MD
LG