Доступність посилання

ТОП новини

«Україна – Вперед!» провела з’їзд на кукурудзяному полі (ВІДЕО)


«Україна – Вперед!» провела з’їзд
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:18 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Партія «Україна – Вперед!», яку очолює Наталія Королевська, проводить свій виборчий з’їзд на курудзяному полі, за 200 кілометрів від Києва.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на полі з’являється дедалі більше людей, яких уже на сьому вечора, коли мав початися з’їзд, було понад тисяча осіб.

Серед делегатів з’їзду – відомі футболіст Андрій Шевченко та актор Остап Ступка, які вже перед початком роздавали автографи своїм фанам.

За інформацією з різних джерел, до першої п’ятірки виборчого партійного списку партії «Україна – Вперед!» увійдуть голова партії Наталія Королевська, футболіст Андрій Шевченко, актор Остап Ступка, екс-глава МОЗ Ілля Ємець, ректор Київського національного лінгвістичного університету Роман Васько.

Сьомим номером у списку буде заступник голови партії «Україна – Вперед!» Євген Суслов, 31-м колишній міністр юстиції Євген Корнійчук.

Королевська, відповідаючи на запитання журналістів, повідомила, що не займалась організацією з’їзду, яку багато хто з журналістів називає невдалою.

Офіційні списки, за словами Королевської, будуть оприлюднені на прес-конференції у четвер зранку.
XS
SM
MD
LG