Доступність посилання

ТОП новини

Українські спортсмени продовжують змагання на Олімпійських іграх


Інна Осипенко-Радомська
Інна Осипенко-Радомська
Українка Юлія Прокопчук пройшла до фіналу змагань зі стрибків у воду з 10-метрової вишки. Вона показала дванадцятий результат.

Пройшов до фіналу у метанні спису Олександр П’ятниця. А його колега Роман Абраменко закінчив змагання у півфіналі.

До півфіналу змагань із боксу пройшли українці Денис Беринчик та Олександр Гвоздик.

Після бою останнього із алжирцем Абдельхафідом Бенчабалою представники Алжиру подали протест, вимагаючи переглянути доцільність винесення попередження їхньому спортсменові. Протест відхилили на користь українського спортсмена.

Також у наступному колі змагань змагатимуться Василь Ломаченко, Тарас Шелестюк та Олександр Усик. Участь у півфіналі гарантує українцям мінімум бронзові нагороди.

Борці Тетяна Лазарєва та Катерина Бурмістрова мають шанс позмагатися за бронзові нагороди. Дівчатам необхідно виграти свої сутички, щоб прорватися до наступного кола змагань.

Легкоатлеткам Віті Стьопіній та Олені Холошій не вдалося пройти кваліфікацію до наступного кола змагань. Дівчатам не вдалося обійти суперниць у стрибках у висоту.

Ще одна українка Ольга Береснєва зайняла сьому позицію у марафоні з плавання, який становив 10 кілометрів. 2010 рік приніс українці звання чемпіонки Європи на дистанції 25 кілометрів.

Також у четвер українка Інна Осипенко-Радомська стала другою у заїзді на дистанцію 500 метрів у веслуванні на байдарках. Спортсменка принесла першу для України срібну нагороду.

У Інни Осипенко-Радомської попереду ще змагання на дистанції 200 метрів.

Україна зараз перебуває на 19-му місці у загальному заліку. На рахунку українських спортсменів 10 медалей: 3 золоті, 1 срібна та 6 бронзових нагород.
XS
SM
MD
LG