Доступність посилання

ТОП новини

Міносвіти продовжило термін зарахування на бюджет до 15 серпня – «Опора»


У зв’язку з невиконанням плану держзамовлення вищими навчальними закладами різних рівнів, Міністерство освіти, науки, молоді та спорту дозволило продовжити термін прийому оригіналів документів до 15 серпня 2012 року, повідомляє прес-служба Громадянської мережі «ОПОРА».

На ті напрямки, куди залишилися вільні місця після третьої хвилі, виші прийматимуть оригінали документів до 15 серпня. Абітурієнти, які не потрапили до третього списку, але перебували близько до нього, мають звернутися до навчального закладу і поцікавитися, чи є вакантне місце на той напрямок підготовки, на який вони подавали заяву та документи, і чи є у них шанси потрапити на місця держзамовлення відповідно до своїх конкурсних балів.

Крім цього, було дозволено до 25 серпня приносити оригінали документів на контрактну форму навчання не лише на ті напрями підготовки, на які абітурієнт подав документи до 31 липня, а й на інші. Однак це можна робити тільки в межах одного навчального закладу та на напрямок з однаковими конкурсними предметами.

Лист міністерства має рекомендаційний характер, тому виші, які своєчасно виконали план державного замовлення, не зобов’язані продовжувати терміни зарахування.
XS
SM
MD
LG