Доступність посилання

ТОП новини

Міліція затримала нового нападника, який обливав Власенка зеленкою


Сергій Власенко після попереднього нападу зеленкою 16 липня 2012 року
Сергій Власенко після попереднього нападу зеленкою 16 липня 2012 року
Невідомого, який сьогодні в Харкові виплеснув у бік захисника колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, народного депутата Сергія Власенка «рідину зеленого кольору», допомогли затримати випадкові свідки, і 25-річного нападника доставили до райвідділу міліції, повідомило Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області.

За цим повідомленням, наразі в цій справі опитують свідків.

Напад стався біля Харківського міського управління ГУ МВС у Харківській області, куди Власенко прибув «для проведення слідчих дій», мовиться в повідомленні.

Раніше сьогодні сам Власенко розповів агентству «Інтерфакс-Україна», що в нього кинули сьогодні повітряну кульку, наповнену зеленкою, але не влучили, коли він був у міському відділенні міліції якраз у зв’язку з попереднім нападом на нього з застосуванням зеленки в середині липня, що стався біля центральної клінічної лікарні № 5 «Укрзалізниці» в Харкові, де перебуває на лікуванні Тимошенко.

Тоді напад здійснила невідома дівчина. Рідина залила обличчя, затекла в очі і зіпсувала одяг. Власенко пов’язав інцидент зі своєю діяльністю як захисника Тимошенко. Йому діагностували хімічний опік.
XS
SM
MD
LG