Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпродзержинську власниця білборда не дозволила наклеїти новий плакат із бабусею і котом


У Дніпродзержинську знову мав з’явитися плакат з антивладною агітацією – з бабусею і котом, але наклеїти його на білборд не дозволила Олена Дзарасова, яка наголошує, що є власницею рекламного щита. Про це Радіо Свобода повідомив автор плаката Максим Голосний.

За його даними, напередодні працівники почали наклеювати на щит верхню частину плаката, однак Олена Дзарасова зупинила ці роботи.

За словами Максима Голосного, вона повідомила, що є власницею рекламного щита і не має ніяких юридичних відносин з рекламною агенцією «Апельсин», з якою раніше Голосний уклав договір на розміщення реклами. Того ж дня білборд із бабусею і котом заклеїли іншою рекламою.

Як розповів Максим Голосний, новий плакат повинен був мати схожий дизайн, тільки замість слів «Взнала, що внук проголосував за «регіони»» був напис: «Покращено цензурою».

У рекламній агенції «Апельсин» за телефоном, вказаним на сайті, Радіо Свобода повідомили, що ніякого стосовно до білборда, де Голосний збирався розміщувати рекламу, не мають.

Білборд із зображенням літньої жінки з котом і написом «Взнала, що внук голосував за «регіони», переписала хату на кота» з’явився у Дніпродзержинську на Дніпропетровщині 10 серпня. Однак за кілька днів його заклеїли.

Олена Дзарасова, яка назвала себе власницею рекламного щита, у відеозверненні пояснила, що білборд заклеїли через «нецензурне слово». Будь-який тиск із боку влади вона заперечує.

Водночас замовника реклами Максима Голосного оголосили у розшук за підозрою у розтраті майна. Сам він називає справу «політичним переслідуванням».
XS
SM
MD
LG