Доступність посилання

ТОП новини

Брат Литвина заперечує свою причетність до нападу на агітаторів «Відсічі» і звертатиметься до суду


Брат спікера Верховної Ради Володимира Литвина Петро заявляє, що направить звернення до суду та правоохоронних органів за наклеп про нібито його участь у побитті агітаторів, які роздавали листівки проти Литвина.

«В інтернет-виданнях 21 серпня була поширена неправдива інформація наклепницького характеру про те, що я особисто напав на активістів громадського руху «Відсіч» за розповсюдження наклепницьких листівок проти мого брата Володимира Литвина. Із цього приводу я хочу заявити, що жодних насильницьких дій щодо когось не здійснював», – йдеться у зверненні Петра Литвина, опублікованому в газеті «Час Полісся.

«Звичайно, розуміючи ситуацію, я не міг бути вдома у вихідний день, коли в рідному місті група найманих, дорого оплачених молодчиків поширювала брутальну й цинічну брехню проти Володимира Михайловича і нашої родини», – йдеться у зверненні.

«Я був на місці подій. Звичайно, я був глибоко обурений тим, що відбувається, але на провокації не піддався. Я готовий захищати свою честь і гідність у суді і подаю відповідні звернення до правоохоронних і судових органі»в, – заявив Петро Литвин.

21 серпня у Новоград-Волинському на активістів громадського руху «Відсіч» напала група невідомих, серед яких, як заявляють активісти, їм вдалося впізнати брата спікера Верховної Ради Петра Литвина.
XS
SM
MD
LG