Доступність посилання

ТОП новини

Янукович приїхав у Донецьк оглянути будівництво (ВІДЕО)


Донецький металургійний завод
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:32 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Сьогодні Донецьку область з робочим візитом відвідує Президент України Віктор Янукович. Спочатку він завітав на Донецький металургійний завод. На ДМЗ Віктору Януковичу продемонстрували будівництво нового електросталеплавильного виробництва. Його здійснюють на місці колишнього вже закритого мартенівського виробництва.

«Мартенівське виробництво на цьому заводі, воно приносило близько ста доларів збитків на тонні сталі. Дуже важливо, що зараз на очах у людей будується новий електросталеплавильний цех. Я послухав сьогодні представників трудового колективу, вони мають надію, що виробництво, нове виробництво навесні вже наступного року вже почне працювати. Я розумію, що коли почне працювати нове виробництво, то заробітна плата там підніметься. Тому що буде підвищена рентабельність, і фінансовий результат буде покращений», – сказав Янукович.

У прес-службі ДМЗ не змогли назвати привід для візиту глави держави. Там лише зазначили, що ніякої знакової події в них сьогодні немає.

Робоча частина візиту на цьому завершилася. Далі Президент Віктор Янукович відправився в особистих справах до села Микільське. Там він планує взяти участь в панахиді за схиархімандритом Зосимою, засновнику Свято-Успенського Миколо-Василівського монастиря.
XS
SM
MD
LG