Доступність посилання

ТОП новини

Майже тисяча мільйонерів живе в Києві – Державна податкова служба


У Києві 999 людей задекларували свій дохід минулого року на суму більш як 1 мільйон гривень, повідомляє Державна податкова служба України в Києві.

За словами голови ДПСУ в Києві Ірини Носачової, ця категорія громадян задекларувала за 2011 рік дохід на суму 4,896 мільярдів гривень і сплатила до бюджету майже 227 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб.

«Аналіз представлених декларацій показав, що найбільші доходи мільйонери одержали у вигляді іноземних доходів, від продажу майна, у вигляді інвестиційного прибутку і доходів від прийняття спадку», – повідомила Носачова.

За даними столичних податківців, двоє громадян задекларували дохід у розмірі більш як 100 мільйонів гривень, 93 особи – до 100 мільйонів гривень, ще 904 особи – до 10 мільйонів гривень.

За даними Державної податкової служби України, за підсумками 2011 року кількість громадян України, які задекларували доходи понад 1 мільйон гривень, збільшилася на 754 людей – до 2291. Загальна сума одержаного мільйонерами доходу становила понад 15 мільярдів гривень, що на 5 мільярдів гривень більше, ніж у 2010 році.
XS
SM
MD
LG