Доступність посилання

ТОП новини

У «Батьківщині» кажуть, що за Тимошенко несанкціоновано стежать


На дев’ятому поверсі харківської Центральної клінічної лікарні №5, де курс лікування проходить колишній прем’єр Юлія Тимошенко, нелегально та невідомо ким встановлено відеокамери. Про це заявляє прес-служба партії «Батьківщина».

Згідно з повідомленням, під час слухання в Окружному адміністративному суді Києва позову Юлії Тимошенко щодо неправомірності дій Державної пенітенціарної служби та Міністерства охорони здоров’я України з’ясувалося, що лише три з шести камер відеоспостереження, встановлених на дев’ятому поверсі лікарні, належать пенітенціарній службі.

У партії висловлюють упевненість, що пенітенціарна служба не знає, хто переглядає запис із цих трьох відеокамер і куди ці відеозйомки можуть потрапити. «Ми вимагаємо від влади Януковича припинити порушувати право Юлії Тимошенко на конфіденційність та інші провокаційні дії щодо неї, встановити ім’я та посади збоченців, які постійно та цілодобово підглядачів за лідером опозиції, та відкрити проти злочинців кримінальні справи», – мовиться в заяві «Батьківщини».
XS
SM
MD
LG