Доступність посилання

ТОП новини

Путін називає «помилковою» позицію Ромні щодо Росії


Президент Росії Володимир Путін називає «помилковою» жорстку позицію щодо його країни кандидата у президенти США від республіканців Мітта Ромні. Про це Путін сказав в інтерв’ю російському телеканалу мовлення за кордон RT.

«Ми розуміємо, що ця позиція має передвиборний характер, це передвиборна риторика, однак вона, безперечно, помилкова. Поводити себе так на міжнародній арені – це все одно що використовувати інструменти націоналізму і сегрегації у внутрішній політиці своєї власної країни», – заявив Путін.

«Це те саме, якби політичний діяч чи людина, яка претендує на те, щоб бути главою держави, тим більше такої великої, як США, вже апріорі когось оголошує своїм ворогом», – додав він.

Раніше Мітт Ромні заявив, що в разі обрання його президентом США, проводитиме щодо Росії жорсткішу політику, ніж це робить нині чинний глава держави, демократ Барак Обама. Ромні зокрема розкритикував перегляд адміністрацією Обами стратегії ПРО та дорікнув занадто м’якою, як він вважає, позицією його опонента щодо Росії.
XS
SM
MD
LG