Доступність посилання

ТОП новини

Азаров вважає розголошення інформації із засідання уряду «посадовим злочином»


(архівне фото)
(архівне фото)
Прем’єр-міністр Микола Азаров заявив сьогодні, перебуваючи в Донецьку, що, на його думку, розголошення громадськості інформації із засідання уряду є посадовим злочином.

«Я тільки хотів би, щоб ви зробили певну знижку, що те, про що йдеться на засіданні уряду, призначене для членів уряду і зовсім не призначене для того, щоб із цим знайомилася громадськість. І ті, хто це робить (знайомить із цією інформацією громадськість), вчиняє посадовий злочин», – наводить слова Азарова агентство УНІАН.

Водночас прем’єр також заявив, що засідання уряду завжди відкриті і ніякого закритого засідання уряду не було, коментуючи наведені опозиційними діячами цитати, за їхніми словами, зі стенограми закритої частини нещодавнього засідання уряду про поганий стан економіки України.

Учора у Верховній Раді народний депутат із фракції НУ-НС Арсеній Яценюк, вимагаючи від Миколи Азарова звіту про реальний стан в економіці, заявив, що попереднього дня «на засіданні уряду прем’єр Азаров у закритій частині чітко заявив під стенограму: «Справи йдуть не погано. Справи йдуть дуже погано». За словами Яценюка, «це означає, що уряд ховає реальну ситуацію, яка відбувається в економіці України».
XS
SM
MD
LG