Доступність посилання

ТОП новини

Медики харківської лікарні нічого не знають про вилучені у Тимошенко ліки – Гармс


Лутц Гармс
Лутц Гармс
Медики не володіють інформацією про те, які саме ліки вилучили у колишнього прем’єра Юлії Тимошенко під час обшуку, який у її палаті провели представники пенітенціарної служби.

Про це журналістам повідомив лікар німецької клініки «Шаріте» Лутц Гармс, який прибув у Харків для обстеження Тимошенко.

«Я під час обшуку не був тут, в клініці. І наскільки мене поінформовано, колеги з лікарні також не володіють цією інформацією», – сказав Гармс і порекомендував звернутися з запитання до пенітенціарної служби.

Німецький лікар також зауважив, що Тимошенко висловила незадоволення з приводу проведення в її палаті обшуку. «Природно, вона сподівалася, що рекомендовані 8 тижнів спокою будуть не настільки стресовими», – зазначив він.

13 вересня пенітенціарна служба повідомила, що у палаті Тимошенко під час планової перевірки виявили заборонені ліки і технічні пристрої.

При цьому сама Тимошенко наголосила, що під час обшуку у неї вилучили дозиметри, які кілька разів показували суттєве перевищення норм радіаційного фону у палаті, а ліки, на думку захисту колишнього прем’єра, їй могли підкинути під час перевірки.
XS
SM
MD
LG