Доступність посилання

ТОП новини

Янукович побажав Обамі успіху на виборах


Президент України Віктор Янукович поспілкувався з президентом США Бараком Обамою на прийомі від імені президента США з нагоди відкриття 67-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку в понеділок.

«Була процедура фотографування з президентом Обамою, і під час цієї зустрічі відбувся короткий обмін інформацією», – розповів Янукович українським журналістам у Нью-Йорку у вівторок.

За словами глави Української держави, Обама поцікавився ходом постачання обладнання для споруджуваної у Харкові лабораторії, яка працюватиме на низькозбагаченому урані. Янукович запевнив американського колегу, що всі роботи відбуваються відповідно з графіком.

«Фактично, ми виконуємо підписаний між Україною та США договір у плані нерозповсюдження ядерних матеріалів», – наголосив Янукович.

«Решта була таке, особисте. Короткі репліки. Востаннє ми зустрічалися в Чикаго й обмінялися думками, що час дуже швидко летить. Уже в листопаді в США відбудуться вибори, я побажав, звісно, успіхів і сказав, що ми також готуємося до виборів і сподіваємося, що їх буде визнано демократичними», – зазначив Президент України.
XS
SM
MD
LG