Доступність посилання

ТОП новини

Тюремники: Яценюк, Турчинов і Немиря били у двері руками і ногами


За цими вікнами на п’ятому поверсі відбувається лежача акція протесту Юлії Тимошенко
За цими вікнами на п’ятому поверсі відбувається лежача акція протесту Юлії Тимошенко
Державна пенітенціарна служба повідомляє, що Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов та Григорій Немиря у брутальній формі вимагали зустрічі в палаті Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

«Представники партії намагалися пошкодити двері, завдаючи ударів по них руками й ногами. На прохання співробітників пенітенціарної служби та медичного персоналу не порушувати спокій у лікарні вони не реагували», – йдеться в повідомленні.

«Тимошенко відмовлялась перебувати у палаті і заявляла про свої наміри постійно перебувати у коридорі», – наголошує пенітенціарна служба.

Згідно із повідомленням, засуджена також погрожувала співробітникам у разі, якщо їй не дозволять провести партійну нараду у лікарні, відмовитися від усіх реабілітаційних процедур та виконання рекомендацій німецьких лікарів.

«У зв’язку з цим Державна пенітенціарна служба України вважає за необхідне проінформувати суспільство про дані провокації, щоб уникнути чергових неправдивих заяв на нашу адресу від народних депутатів БЮТ», – ідеться у заяві.

Раніше співробітники пенітенціарної служби не дозволили Яценюку, Турчинову та Немирі зустрітись з екс-прем'єром Юлією Тимошенко. За словами адвоката Тимошенко Сергія Власенка, його підзахисна на знак протесту лягла на бетонну підлогу.
XS
SM
MD
LG