Доступність посилання

ТОП новини

Три роки умовно за яєчню на Вічному вогні


Печерський районний суд Києва сьогодні засудив активістку братства «Святого Луки» Ганну Сінькову до трьох років позбавлення волі з відстрочкою на два роки за смаження яєчні на Вічному вогні у столичному Парку Слави у грудні 2010 року.

Як повідомили на сторінці у Facebook активісти організації, рішення виніс суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв, який був головуючим суддею на процесі по «газовоій» справі стосовно колишнього прем’єра України Юлії Тимошенко.

Інша фігурантка справи, Ганна Донець, звільнена від покарання, вона визнала свою провину, сприяла проведенню слідства і взята на поруки трудового колективу.

На відміну від неї Сінькова своєї провини не визнає.

Сінькову було затримано у грудні 2010 року, коли вона разом з декількома іншими дівчатами посмажила яєчню на Вічному вогні у Парку слави в Києві.

6 січня 2012 року Печерський райсуд Києва засудив до трьох років умовно представників Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Богдана Тицького, Олександра Лазаренка та Кирила Бабенцова за смаження яєчні на Вічному вогні у столичному Парку Слави.
XS
SM
MD
LG