Доступність посилання

ТОП новини

Чи платять учителям так, щоб вони добре вчили? (ФОТО, ВІДЕО)


Як впливає рівень заробітної плати вчителя на його роботу?

«Часто вчителі повинні власним коштом забезпечувати уроки матеріалами, папір купувати»

Сьомого жовтня - День учителя (ВІДЕО)

Учні львівської школи N91 привітали зі святом Дня вчителя своїх педагогів.

Українські вчителі святкують професійне свято

В Україні відзначають День учителя. Цього року його перенесли на два дні раніше: з 7 жовтня на 5-те. Цей день повинен привернути увагу до становища вчителів у суспільстві, їхній ролі в освіті та розвитку майбутнього покоління. Радіо Свобода побувало на святкуванні у гімназії міжнародних відносин №323 м.Києва.

Учителям потрібна вища зарплата (ВІДЕО)

Підвищення заробітної плати учителів покращить якість навчання, вважають столичні старшокласники та їхні батьки. Якщо учитель думає, чим годувати власних дітей, то це негативно впливає на навчальний процес. А от найменші школярики ще не переймаються цими проблемами, вони просто люблять своїх учителів.

Малі зарплати й нестача молодих колег – проблеми освітян Дніпропетровщини

Середня зарплата вчителя у регіоні – до півтори тисячі гривень на місяць
  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

XS
SM
MD
LG