Доступність посилання

ТОП новини

Опозиційні сили ще узгоджують лідерів на спірних округах – Яценюк


Опозиційні сили ще не втратили шанс узгодити кандидатів-мажоритарників: зараз проводять 33 соціологічні дослідження в спірних округах, «для того, щоб з’ясувати, хто є беззаперечним лідером на цьому окрузі». Про це заявив голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

Як повідомили у прес-службі Об’єднаної опозиції, відповідаючи на запитання журналіста про перебіг переговорів щодо узгодження мажоритарних кандидатів із партією «УДАР», Яценюк нагадав, що ще півроку тому Об’єднана опозиція зверталась до всіх політичних сил із закликом сформувати єдиний список мажоритарних кандидатів.

«У результаті, нам вдалося об’єднати 8 партій під прапором Об’єднаної опозиції. Нам вдалось домовитися із дев’ятою партією – це ВО «Свобода», щодо висунення на одномандатних округах єдиних кандидатів».

«Щоправда, нам не вдалось домовитися з іншими. Але це не означає, що ми втратили шанс. У нас є ще час до 15 жовтня», – вважає він.

Наразі Об’єднана опозиція проводить переговори з партією «УДАР Віталія Кличка» щодо можливості висунення узгоджених кандидатів-мажоритарників, які є найбільш рейтинговими в округах від цих двох політичних сил.
XS
SM
MD
LG