Доступність посилання

ТОП новини

СБУ: голову департаменту Івано-Франківської мерії затримали через хабар


В Івано-Франківську співробітники прокуратури та Служби безпеки України затримали голову департаменту архітектури й містобудування Івано-Франківського міського виконавчого комітету Олега Гаркоту за підозрою в отриманні 30 тисяч доларів хабара. Як повідомили у прес-центрі СБУ, затримання відбулося вчора.

За даними відомства, чиновник вимагав від місцевого підприємця гроші за видачу довідки щодо містобудівних умов та обмежень для будівництва багатоповерхового житлового будинку в Івано-Франківську. За цим фактом прокуратура Івано-Франківської області порушила кримінальну справу за статтею «отримання хабара».

У зв’язку з погіршенням стану здоров’я затриманий зараз перебуває в лікарні під охороною співробітників СБУ й міліції, повідомляє СБУ.

Раніше прес-служба ВО «Свобода» повідомила, що вчора ввечері в Івано-Франківську працівники СБУ намагалися затримати голову фракції ВО «Свобода» у міській раді Романа Онуфріїва, депутата міськради від ВО «Свобода», керівника департаменту архітектури та містобудування Гаркоту і підприємця Володимира Балагуру.
XS
SM
MD
LG