Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція вимагає звіту міліції щодо пошкодження партійних офісів у кількох регіонах


Об’єднана опозиція «Батьківщина» вимагає звіту правоохоронців щодо інциденту, пов’язаного з пошкодженням свого обласного офісу в Дніпропетровську, а також інших регіонах, заявив у четвер у Дніпропетровську заступник голови виборчого штабу об’єднаної опозиції «Батьківщина» Андрій Пишний.

За його словами, раніше сталась низка інцидентів, пов’язаних із офісами політичної сили в інших регіонах.

«Ми вимагаємо звіту і чіткої відповіді від правоохоронних органів. Коли в офіс регіонального штабу об’єднаної опозиції в Чернівецькій області з вогнепальної зброї стріляють, коли кидають «коктейлі Молотова» в наші офіси в Донецькій області, відбуваються підпали, відбуваються такі дивні наїзди на офіс Об’єднаної опозиції у Дніпропетровську, – нехай відзвітує правоохоронна система про причини, про винних і про політичну складову», – сказав Андрій Пишний, додавши, що за два тижні до виборів «багато випадковостей», які «навряд чи є раптовими».

Водночас керівник регіонального виборчого штабу Об’єднаної опозиції Андрій Павелко звернувся до жителів міста з проханням допомогти знайти свідків інциденту в Дніпропетровську.

«Це все не випадковість. Був вандальний напад на одну з кав’ярень родичів Юлії Тимошенко, спроба підпалу офісу Костянтина Писаревського. Якось це все одночасно відбувається», – сказав Андрій Павелко.

У середу невідомі на джипі врізались у будівлю офісу Об’єднаної опозиції у Дніпропетровську, будівля частково пошкоджена, водій і пасажир втекли. Того ж дня невідомі зруйнували літній майданчик кафе, що належить родичам Юлії Тимошенко, в іншому районі Дніпропетровська. Минулими вихідними невідомі підпалили громадську приймальню кандидата від опозиції Костянтина Писаревського у передмісті обласного центру.

Міліція поки не оприлюднила результатів розслідування цих інцидентів.
XS
SM
MD
LG