Доступність посилання

ТОП новини

УДАР і «Свобода» говорять про фальшивку і провокацію з нібито їхньою спільною заявою


Партії УДАР і ВО «Свобода» заявили в понеділок, що ніякої їхньої нібито спільної заяви, що її поширили деякі засоби інформації, насправді не було.

При цьому в УДАРі звернули увагу, що сфальсифіковану і брехливу заяву оприлюднив так само фальшивий сайт, який повністю скопіював справжній сайт партії. У цій силі все це назвали «спланованою спецоперацією, яку провели саме в день проведення з’їзду ВО «Батьківщина» для того, щоб пересварити опозиційні сили, щоб вони не досягли домовленостей щодо єдиних мажоритарних кандидатів на округах».

А у «Свободі» це розцінили як «чергову хвилю інформаційної війни без правил, яку веде режим Януковича проти української опозиції та українського народу», і закликали українські засоби інформації «не брати участі в брудних іграх влади проти опозиції».

У понеділок низка засобів інформації отримала електронні листи нібито від імені прес-служби УДАРу з повідомленням про спільну заяву цієї партії і ВО «Свобода» і з посиланням на підроблений сайт начебто партії «УДАР», де був під виглядом такої заяви оприлюднений текст із критикою одного з лідерів Об’єднаної опозиції Арсенія Яценюка.

Також у понеділок у Києві відбувся з’їзд партії «Батьківщина», за списками якої балотується вся Об’єднана опозиція, на якому розглядали зняття низки мажоритарних кандидатур на користь УДАРу. За результатами з’їзду «Батьківщина» зняла 26 кандидатів-мажоритарників на користь УДАРу і ще одного на користь свого прихильника-самовисуванця після того, як у неділю партія УДАР на своєму з’їзді так само зняла 26 своїх кандидатів-мажоритарників на користь Об’єднаної опозиції.
XS
SM
MD
LG