Доступність посилання

ТОП новини

Один із підозрюваних у скоєнні вибухів у Дніпропетровську оголошує голодування


Один із чотирьох підозрюваних у серії квітневих вибухів у Дніпропетровську, колишній політолог Віктор Сукачов оголосив голодування за ґратами – цю інформацію в четвер підтвердили в обласній прокуратурі.

За словами заступника прокурора області Олега Рички, основна причина голодування – бажання уникнути відповідальності.

Водночас він додав, що сам затриманий назвав дві причини свого голодування: «Сукачов сказав: я хочу схуднути, попоститися і побути наодинці з Богом».

Тим часом адвокати затриманих заявили, що Віктор Сукачов оголосив голодування з вимогою звільнити з-під варти двох його друзів, яких він вважає непричетними до скоєння вибухів, – Дмитра Реву та Лева Просвіріна.

27 квітня цього року в Дніпропетровську вздовж центрального проспекту сталося чотири вибухи. Потерпіла 31 людина. Прокуратура області порушила кримінальну справу за статтею «терористичний акт».

У червні Генеральна прокуратура заявила про затримання чотирьох чоловіків, підозрюваних у скоєнні вибухів у Дніпропетровську. За офіційною версією, мотив у них був корисливий: чоловіки вимагали 3,5 мільйони доларів США. Водночас у Дніпропетровську пролунали сумніви в офіційній версії.
XS
SM
MD
LG