Доступність посилання

ТОП новини

Охорона Азарова розбила телефони журналістці і громадському активісту – повідомлення


Охорона Прем’єр-міністра Миколи Азарова і кандидата у народні депутати від Партії регіонів Сергія Федоренка розбила телефони журналістці та громадському активісту.

Про це повідомила прес-служба Громадської організації «Громадський захист Київщини». Це сталося в суботу у Броварах на Київщині,

20 жовтня Микола Азаров відвідав Бровари, де, за офіційною версією, мав бути присутнім на відкритті ярмарку. Однак, на ярмарку Азарова не бачили, натомість він зайшов до будинку культури «Прометей» у супроводі кандидата у народні депутати від Партії регіонів Сергія Федоренка. Присутні на заході люди стверджують, що там він агітував за кандидата.

Зустріч із Прем’єр-міністром була закритою і журналістам потрапити на неї не вдалося. Так само не вдалося потрапити до виборчої дільниці, яка розташована у цій же будівлі, довіреним особам декількох кандидатів.

Один із охоронців заходу розбив одразу два мобільних телефони, один із яких належить журналістці місцевого інтернет-видання «Маєш право знати», а інший – активісту організації «Наступ».
XS
SM
MD
LG