Доступність посилання

ТОП новини

Заступник голови Партії регіонів Кожара звинувачує спостерігачів у порушенні міжнародних правил


Народний депутат України, заступник голови Партії регіонів із питань міжнародної політики Леонід Кожара вважає, що заяви деяких міжнародних спостерігачів про те, що українські вибори, які ще не відбулися, є не демократичними, – це порушення міжнародних правил.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, про це він заявив сьогодні під час прес-конференції, коментуючи заяви канадських спостерігачів про вибори в Україні.

«Зміст звітів деяких канадських організацій, на жаль, уже відомий. І ці звіти є негативними. Керівник делегації Всесвітнього конгресу українців уже озвучив свою позицію: вибори в Україні не можна визнавати демократичними й такими, що відбулися відповідно до міжнародних стандартів», – сказав Кожара.

Він зазначив, що подібні заяви не сприяють авторитету тих організацій, які їх роблять, і негативно впливають на передвиборну атмосферу в Україні.

«Також вони негативним чином впливають на хід передвиборної кампанії в самій країні. І стають інструментом у боротьбі політичних сил України», – сказав депутат.

«Для мене такі заяви – повне відтворення заяв деяких опозиційних сил в Україні. А це свідчить про те, що певні міжнародні спостерігачі дуже тісно співпрацюють із деякими опозиційними силами, що є порушенням міжнародного права і законодавства країни», – додав Кожара.
XS
SM
MD
LG