Доступність посилання

ТОП новини

Янукович розраховує, що в новій Раді буде менше базік


Президент України Віктор Янукович висловлює переконання, що Верховна Рада VII скликання працюватиме ефективніше, ніж нинішня.

«Я думаю, що наші виборці будуть обирати людей, здатних ефективно працювати в новому парламенті. Думаю, що професіоналізм депутатського корпусу з року в рік, від виборів до виборів буде рости, менше буде популістів-базік, і все це буде йти на користь країні», – сказав Янукович сьогодні в Харкові.

Президент висловив сподівання, що з кожними виборами Україна буде все більше об’єднуватися. «Полярність, яка є між Сходом і Заходом, щоб вона ставала дедалі меншою і меншою. Ми розуміли, що крім нас на нашій землі ніхто нічого не зробить. Що менше буде тих, хто буде нас учити, як жити в нашому домі, я маю на увазі – ззовні, то ... комфортніше ми будемо себе почувати у своєму домі, в Україні», – сказав Янукович.

Він також висловив сподівання, що в результаті виборів Україна наблизиться до мети – побудови сильної держави з конкурентоспроможною економікою.

Відповідаючи на запитання, де він голосуватиме на парламентських виборах 28 жовтня, Янукович відповів, що, як звичайно, голосуватиме на своїй виборчій дільниці – у Києві, в Оболонському районі.
XS
SM
MD
LG