Доступність посилання

ТОП новини

В Україні завершується передвиборча кампанія


Сьогодні в Україні останній день дозволеної законом агітації перед призначеними на 28 жовтня виборами до Верховної Ради. Упродовж дня політичні сили, які беруть активну участь у виборчій кампанії, проводитимуть останні заходи, щоб спонукати своїх прихильників у неділю прийти на дільниці.

Зокрема, увечері Партія регіонів у Києві на Михайлівській площі організовує мітинг-концерт на підтримку курсу «Від стабільності – до добробуту!» У рамках акції обіцяють телемости з десятьма областями України.

Також увечері на сусідній з Михайлівською Софійській площі столиці зберуться прихильники «Батьківщини». Виступатимуть лідери Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Анатолій Гриценко та інші. Цей мітинг завершить передвиборчий тур, під час якого опозиціонери відвідали понад 3000 міст і містечок України.

Лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок проведе зустрічі з киянами у тих мажоритарних округах, де балотуються кандидати від цієї політичної сили.

Мітинг партії «Україна – Вперед!» «Голосуй за нових лідерів!» відбудеться зранку поруч з Європейською площею столиці. У заході візьмуть участь Наталія Королевська, Андрій Шевченко, Остап Ступка та інші.

Інші претенденти на підтримку суспільства досі не оприлюднили свої плани на останній день кампанії.
XS
SM
MD
LG