Доступність посилання

ТОП новини

В останні дні агітації рівненських виборців задобрювали цукерками і дисконтними картками


Рівненські пенсіонери розбирають безплатні календарі і пакети з рекламою Партії регіонів, 26 жовтня 2012 року
Рівненські пенсіонери розбирають безплатні календарі і пакети з рекламою Партії регіонів, 26 жовтня 2012 року
Представники Спілки ветеранів Афганістану роздавали виборцям 155-го виборчого округу пакети з цукерками, повідомив у п’ятницю координатор мережі «Опора» в Західному регіоні Андрій Токарський.

За його словами, подарунки надавали в пакетах із написом «Микола Сорока» з метою закріпити імідж благодійника за одним із провладних кандидатів, який є ветераном Афганістану.

Крім того, в Рівному в наметі громадської організації «Молодь регіонів», розташованому поряд із Національним університетом водного господарства і природокористування, активісти роздавали дисконтні картки для студентів. Агітатори пояснювали, що власники карток матимуть право на знижки від 4 до 10 відсотків в «окремих торговельних закладах міста». Як з’ясувалося, картки дають право на знижки в магазині «Картини з бурштину», студії поліграфії «Принтерія», пейнтбольному клубі «Адреналін» та ремонтній фірмі «Рівне дім сервіс».

У тих, хто виявив бажання отримати картку, брали паспортні дані, місце навчання, номер телефону та e-mail. Разом із картками агітатори поширювали інформацію Партії регіонів.

Також у п’ятницю на центральному майдані Рівного літні люди «вимітали» з наметів Партії регіонів агітацію з календарями та пакетами з логотипом. На запитання Радіо Свобода, чому черга лише до цих наметів, бабусі пояснювали, що тут «дають більше» (календар і пакет), а в сусідніх наметах – лише листівки і газети.

П’ятниця – останній день дозволеної агітації перед парламентськими виборами, що відбудуться в неділю. В суботу в Україні так званий «день тиші», коли будь-яка агітація вже заборонена.
XS
SM
MD
LG