Доступність посилання

ТОП новини

В Україні у «день тиші» закликали «Від стабільності – до добробуту» (ФОТО)


Центр Дніпропетровська у суботу заповнений білбордами з передвиборчим гаслом Партії регіонів – «Від стабільності – до добробуту», а також написами про здобутки влади. Написи зроблені на синьому фоні характерним шрифтом, однак вказівок, що це агітація відповідної партії, немає, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

У Києві також використаний аналогічний прийом. Плакати в характерному стилі анонсують відзначення 28 жовтня 68-ї річниці визволення України від нацистів, а столична влада інформує про відкриття нової станції метро «Іподром».

Крім того, найбільші центральні площі Дніпропетровська за день до виборів міська влада зайняла під «святкування 69-річчя визволення Дніпропетровська від німецько-фашистських загарбників»: на центральній площі імені Леніна та на Фестивальному причалі змонтовані сцени, а на площі біля оперного театру відбудеться садівничий ярмарок.

За даними з міської ради, центральні площі міста будуть зайняті до понеділка-вівторка: там виступатимуть творчі колективи вишів та професійні митці.

«27 та 28 жовтня на площі Леніна, а 27, 28, 29 жовтня на Фестивальному причалі з 12:00 до 20:00 відбудуться концертні програми за участю творчих колективів міста з нагоди 69-ї річниці визволення Дніпропетровська та 68-ї річниці визволення України», – йдеться в повідомленні з міськради.

69-річчя визволення Дніпропетровська від німецької окупації – 25 жовтня, 68-річчя визволення України – 28 жовтня. Чому святкування дат, які не є ювілейними, у Дніпропетровську відбуватиметься аж три дні, офіційно не пояснили.
XS
SM
MD
LG