Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко проголосує в лікарні за межами колонії


Екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко на виборах народних депутатів до Верховної Ради буде голосувати на території лікарні «Укрзалізниці» за принципом голосування на дому.

Про це повідомила заступник голови виборчої дільниці в Качанівській виправній колонії, за якою закріплена Юлія Тимошенко, Світлана Попова, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

«Тимошенко передається переносна скринька для голосування, туди їдуть члени комісії в кількості трьох чоловік в супроводі міліціонера. Відбудеться голосування за принципом голосування на дому», – сказала вона.

За словами Світлани Попової, Тимошенко написала заяву про голосування в лікарні 26 жовтня. Цей факт був зареєстрований в журналі комісії.

Члени комісії планують поїхати до Тимошенко після того, як на дільниці проголосує основна частина виборців. Точний час приїзду в ЦКЛ№5 Світлана Попова не назвала.

За словами спостерігача від ОБСЄ Яна Урана Еріксон, який присутній на території дільниці, він планує бути присутнім під час голосування Юлії Тимошенко.

Всього на виборчій дільниці в Качанівській колонії зареєстрована 951 людина, що має право голосу. 15 з них будуть голосувати за межами виборчої дільниці: двоє – в лікарні «Укрзалізниці», 13 – у медичній частині колонії.
XS
SM
MD
LG